NYHETER

10 Jun 2018

Ledig stilling i Oslo: Konsulent - finanssystemer

Arbeidsgiver
Escali Financial Systems AS
Stillingstittel
Konsulent - Finanssystemer
Frist
15.06.2018
Varighet
Fast

Om stillingen

Dette er en stilling for deg som kan mye om finansielle instrumenter, som kan lytte til kundene for å finne deres behov og som kan være bindeleddet mellom bruker og utvikler. Dette er en unik mulighet til virkelig å få brynt seg på reelle problemstillinger tilknyttet alle finansielle instrumenter. Etter endt opplæring vil du bli tildelt din egen kundeportefølje som vil bestå av noen av de største selskapene i Norge.

Den riktige kandidaten vil ha gode karrieremuligheter. Ved økende kompetanse og erfaring vil nye ansvarsområder bli tildelt. I vår partnerordning blir de dyktigste medarbeiderne tilbudt medeierskap i bedriften. Vi blir aldri fullt utlært. De ansatte oppfordres til faglig egenutvikling og å sette av tid til kurs og egenstudium. Vi har et godt arbeidsmiljø og har årlige firmaturer for å snakke om andre ting enn renteswapper og valutaterminer. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning.

Arbeidsoppgaver

·         Kundeoppfølging og mersalg

·         Opplæring i vår programvare hos våre kunder

·         Support og konsulentbistand knyttet til vår programvare

·         Teste og komme med forbedringsforslag til systemene

·         Utarbeide dokumentasjon på våre systemer

·         Delta i presentasjoner av våre løsninger

·         Se nye forretningsmuligheter

Personlige egenskaper

Selvstendig med høy intern driv, nøyaktig, kjapp i hodet, pedagogisk, serviceinnstilt med kommersiell teft.

Vi ser etter en som kan jobbe selvstendig med høy indre motivasjon. Men, når det trengs, er du ikke redd for å snakke med stressede kunder som trenger øyeblikkelig hjelp. Du må kunne stå foran en forsamling å formidle faglig stoff på en pedagogisk måte. Du må kunne selge firmaets og din egen kompetanse. Du må kunne gå inn i rollen som våre kunders betrodde rådgiver. Våre kunder setter høye krav til nøyaktighet og korrekt fremferd. Hvis du leverer kvalitet innenfor lovte tidsfrister vil du kunne nå langt i denne bransjen.

Faglige kvalifikasjoner

·         Interesse og forståelse for finansmarkeder og finansielle instrumenter

·         Regnskaps- og IT-forståelse

Våre kunder er hver for seg ekspert på sitt finansielle område. Vår oppgave er å være eksperter på alle finansielle instrumenter. I våre systemer forvaltes banklån, obligasjoner, rentebytteavtaler, aksjer, opsjoner, valutaterminer og mer. I mange tilfeller er både utlåner og innlåner, utsteder og investor kunde av oss. Vår oppgave er å gjøre hverdagen til alle disse så enkel som mulig. Faglig dyktige arbeidere er helt essensielt for et firma som Escali Financials.

 

Arbeidssted og tiltredelse

Arbeidssted blir sentralt i Oslo, rett ved rådhuset. Tiltredelse finner sted høsten 2018 eller etter nærmere avtale. Noe reisevirksomhet må påregnes. Kvinner oppfordres til å søke

Om arbeidsgiveren

Escali Financials er Norges ledende programvareløsning for finansforvaltning. Brukerne er selskaper innen eiendom, shipping, energi, bank og forsikring. I tillegg benyttes det av større kommuner, pensjonskasser, investeringsselskaper og forvaltere. 
Vår visjon er: En enklere hverdag innen finans.

Tiltredelse
15.08.2018
Sektor
Privat
Sted
Rosenkrantz gate 15
0160 Oslo
Bransje
Bank, finans og forsikring
IT - programvare
Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon
Konsulent
Økonomi og regnskap

Tags:

Archive