NYHETER

25 Oct 2018

Brukerseminar 2018

Vi har gleden av å invitere deg til vårt 19. brukerseminar.

 

I år har vi kanskje enda mer nytt å fortelle enn tidligere. 2018 har vært et spennende år hvor vi har jobbet kontinuerlig med ny front-end, Escali Reports (nytt produkt med dynamiske rapporter som vil være tilgjengelig for alle Online kunder i løpet av kort tid), nye moduler og kontinuerlige forbedringer i eksisterende produktportefølje. Alt dette vil vi vise deg i året brukerseminar. I tillegg vil gi mange nyttige brukertips.

 

Dette har blitt en god førjulstradisjon hvor vi ser frem til å treffe deg som bruker programvare fra Escali. Dette er også en god mulighet til å treffe andre med samme problemsstillinger som deg i din bransje. 

 

Den generelle delen er i år som tidligere gratis.

 

Seminaret finner sted i Stavanger 10. desember (Thon Hotel Maritim, Kongsgata 32), Kristiansand 11. desember (Clarion Hotel Ernst, Rådhusgata 2), Oslo 12. desember (Scandic Oslo City, Europarådets plass 1), Trondheim 13. desember (Thon Hotel Prinsen, Kongens gate 30) og Bergen 14. desember 2018 (Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate 6).

 

Sett av tiden i din kalender allerede nå. Du kan også melde deg på allerede nå til: albert@escali.no. Merk hvilke deler du ønsker å melde deg på og i hvilken by. Send meg navn, e-post og telefonnummer.

 

Del 2 (Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim) er av generell art og det er helt gratis å delta. Denne delen er aktuell for alle brukere. Vi går gjennom alt fra generelle brukertips, presenterer Escali Reports, nye moduler og ny funksjonalitet. Denne delen kjøres som lunsjseminar i Oslo og Bergen (1100-1400), som frokostseminar i Stavanger, Trondheim og Kristiansand (0900-1100). Deltar du her vil du både få tilgang på kampanjepriser på utvalgte produkter og en liten påminnelse om at vi setter pris på deg som bruker.

Del 1 (Oslo og Bergen 0900-1100) er et minikurs spesielt tilpasset deg som jobber med investeringer i verdipapirer, fond og lignende. Kurset koster 1000 NOK.

Del 3 (Oslo og Bergen 1400-1600) er et minikurs spesielt tilpasset deg som bruker Escali til å følge opp lån, FX, likviditet, leasing og tilhørende derivater. Kurset koster 1000 NOK.

 

Alle seminarene finner sted i sentrum, men vi har enda ikke booket lokaler. Dere får beskjed om dette i god tid før brukerseminaret finner sted.

 

Vi gleder oss til å treffe deg og eventuelle kollegaer på et av brukerseminarene.

 

Her er foreløpig agenda:

 

DEL 1: MINIKURS INVESTERINGER (0900-1050): NOK 1000

 

RF-1359 inkl. filstier

Preregistrering av transaksjoner

Pause

Escali Reports med fokus på investeringer (nytt 2018)

Eksport av portefølje til Infront / Bloomberg (nytt 2018)

 

DEL 2: GENERELT BRUKERSEMINAR: GRATIS

 

Velkommen / Kaffepause

Året som gikk: Status og Nyheter

Generelle brukertips og demo av ny funksjonalitet (Escali Reports, masserenteregulering, eksport til årsoppgjørssystem)

Pause / Lunsj

Presentasjon/Demo av arbeidet med ny front-end

Demo av Escali Reports (nytt 2018)

Demo av Leasing-modul (nytt 2018)

Brukerseminarkampanje

Data Manager

Import av banksaldoer

Escali Online inkl. Escali Reports

Leasingmodul

Brukerundersøkelse

 

DEL 3: MINIKURS TREASURY (1410-1600): NOK 1000

 

Bruk av trekkfasiliteter inkl. påløpte renter (det som er nytt i 2018)

Kortsiktig del av swap og bokføring av dette (nytt i 2018)

Enklere registrering av lån og renteswapper

Escali Reports med fokus på Treasury (nytt i 2018)

Regnskapsnoter

 

Tags:

Archive