NYHETER

10 Feb 2010

Seminar for kommunal sektor

Norges ledende ekspertise innen kommunal finansforvaltning vil være til stede på seminaret. Gå ikke glipp av denne lærerike begivenheten og sett av 19. mai i kalenderen.

Her følger seminarets agenda:

PROGRAM
1. Velkommen og registrering, 0845-0900
2. Finansforvaltning og risikostyring i kommunene/fylker, 0900-1030, Olav Rune Øverland
3. Den nye finansforskriften og krav til kommuner/fylker, 1030-1200, Jan Petter Jørgensen
LUNSJ
4. Bruk av programvare for å håndtere finansforskriften, 1245-1330, Gerdt Sverre Vedeler
5. Hva er Value at Risk? 1330-1400, Jan Petter Jørgensen
6. Presentasjon av Escali RISK Mananger, 1400-1430, Gerdt Sverre Vedeler
7. Workshop for kommuner / fylkeskommuner som benytter Escali Financials, 1430-1600


Programmet frem til 1430 er åpent for alle, mens programmet etter 1430 er primært for kommuner og fylkeskommuner som benytter finanssystemet Escali Financials.

Sted: Bergen, Comfort Hotel Holberg, Strandgaten 190 (enden av Gågaten)
Tidspunkt: 19. mai klokken 0845 - 1600
Hvem passer det for: Deg som jobber med finans, økonomi eller regnskap i kommuner, fylkeskommuner eller kommunale selskaper. F.eks. Rådmenn, Controllere, Økonomi- og finanssjefer, samt økonomi-, regnskaps- og finansmedarbeidere.
Pris: 1200,- NOK inkl. lunsj og drikke
Påmelding: albert@escali.no innen 4. mai 2010
Kursvilkår:   Escali Financial Systems AS forbeholder seg retten til å avlyse seminar ved mindre enn 10    deltakere. Påmelding til kurs er bindende. Ved eventuell avbestilling vil organisasjonen blir belastet med kr. 500 per deltaker dersom Escali mottar avbestilling minimum 10 dager før kurset/seminaret. Dersom avbestilling forekommer 10 dager eller mindre før kursstart vil bedriften bli belastet med full pris. Ved dokumentasjon av sykemelding, faktureres intet.

Foreløpig deltakerliste finner du her: http://www.escali.no/Påmeldte%20seminar_Article_208.aspx


Her er informasjon om seminarets foredragsholderne:


Jan Petter Jørgensen: Redaktør for "Kommunal finanshåndbok", prosjekleder i AF Kommunepartner og selvstendig konsulent. Han er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Oslo. Etter 5 år i Industri- og Olje- og Eneridepartementet har han i mer enn 20 år arbeidet i finansbransjen, hvorav over 10 ovenfor kommunal / offentlig sektor. Han har gjennom undervisning, foredrag og fagartikler forsøkt å fremme kvalitetskrav til kommunal finansforvaltning. Han har kvalitetssikret mer enn 90 kommunale finansreglement for kommunerevisjonen.


Olav Rune Øverland: Olav er leder for området investeringsrådgivning og pensjonskunder i Gabler Wassum. Han er utdannet siviløkonom fra The University of Strathclyde, sosialøkonom fra The University of Glasgow og er Autorisert Finansanalytiker (AFA). Olav har jobbet i Gabler Wassum siden 2000 og har fokusert på utvikling av forvaltningsstrateg- og instruksverk, samt aktiva- og passiva vurdering for bl.a. pensjonskasser. Han bistår i dag bl.a. i valg av forvalterprosesser, forvaltningsavtaler og finansiell oppfølging. Han har også prosjektlederansvaret for mange av selskapets større oppdrag. Tidligere har Olav vært adm dir. for Skandia Kapitalforvaltning ASA hvor han hadde ansvaret for oppbyggingen av den institusjonelle forvaltningsvirksomheten til Vesta Forsikring og Skandia i Norge. Han har vært banksjef i DnB PrivatBank, analysesjef i DnB Markets med ansvar for makroanalyse og investeringsrådgivning, og i flere år jobbet som makroanalytiker og megler. Han har også vært porteføljeforvalter og makroøkonom for Hill Samuel Investment Management i London.


Gerdt Sverre Vedeler: Er daglig leder i Escali Financial Systems som har levert finansiell programvare til kommunal / offentlig sektor siden 2000. Han har vært sterkt involvert i implementering av finanssystemet Escali Financials hos bl.a. Bergen kommune, Bærum kommune og Finansdepartementet. Han har Master i Internasjonal Business og er Diplomøkonom fra NHH. Han har tidligere forelest i finans på BI, jobbet som økonomisjef i Onsoft Computer Systems og har også jobbet i forsvaret og kommunal sektor.

Tags:

Archive