Om oss

OM OSS

Stacc Escali er et programvareselskap som utvikler løsninger innenfor finans-, treasury- og porteføljeforvaltning. I tillegg tilsynsrapporteringsløsninger. Det er 15 ansatte og 3 innleide programmere per 6. juli 2021.

Stacc Escali er 100% eid av FinTech-konsernet, Stacc. Konsernet har 130 ansatte, hovedkontor i Bergen og avdelingskontor i Oslo. Mer info om konsernet finnes på stacc.com

Vi tilbyr følgende programvareløsninger:

Escali Financials  
En komplett løsning innen treasury, leasing, liquidity, cash og portfolio management. I tillegg financial risk management.
Escali Data Manager
Service for automatisk import/eksport av kurser, bankkonti, stamdata, transaksjoner og renter og automatisering av prosesser i Escali sine programvareløsninger
Escali Supervision  
Tilsynsrapportering for pensjonskasser og forsikringsselskaper (PORT-/FORT-rapportering, Solvens II, EIOPA-/IORP II-  rapportering).
 
 

All programvare leveres som Software-as-a-Service (SaaS). Tjenesten driftes av vår partner CLOUDsys og driftes på en Microsoft Azure-plattform.

Stacc Escali er Microsoft-sertifisert partner og har også partnerskap med bl.a. Nomentia, Infront, Bloomberg og Refinitiv.

Stacc Escali har vært aktiv i programvaremarkedet for finansielle løsninger siden 2002, og har i dag rundt 120 installasjoner. Dette gjør Escali til den største aktøren i Skandinavia av treasury- og porteføljesystem.

Kundene omfatter større bedrifter som bl.a.Arne Blystad, OBOS, Grieg Group, Agder Energi, BKK, Klaveness, Lyse Energi, Heimstaden AB, Wallenstam AB, Odfjell og Wilh. Wilhelmsen. Våre kunder omfatter også Norges største kommuner som Bærum, Bergen, Trondheim og Stavanger. I tillegg har vi Norges største investeringsselskaper, family offices, pensjonskasser og flere forsikringsselskaper på kundelisten.

Escali har ansatte i Oslo og Bergen.