Om oss

Escali er et programvareselskap som utvikler løsninger innenfor finans-, treasury- og porteføljeforvaltning. Hovedproduktet er finanssystemet Escali Financials - en komplett løsning innen Treasury-, Portefølje-, Leasing- Likviditets- og Cash Management. I tillegg har selskapet utviklet systemene Escali Risk Manager (analyse og rapportering av finansiell risiko), Escali Data Manager (automatisk import / eksport av kurser, bankkonti, stamdata, transaksjoner og renter) samt Escali Supervision for tilsynsrapportering for pensjonskasser og forsikringsselskaper (PORT/FORT- rapportering, Solvency II).

Escali har også en egen SaaS-tjeneste, kalt Escali Online, som er en tjeneste for leveranse og drift av egne programvareløsninger i skyen. Denne tjenesten settes opp av vår underleverandør CloudSys og driftes på en Microsoft Azure plattform.

Escali er Microsoft sertifisert partner og har også teknisk partnerskap med bl.a. OpusCapita, Infront, Bloomberg, Thomson Reuters, Banqsoft og CloudSys.

Escali har vært aktiv i programvaremarkedet for finansielle løsninger siden 2002, og har i dag rundt 130 installasjoner, hvilket gjør Escali til den største aktøren i Skandinavia. De fleste kundene har hovedkontor i Norge, resten er basert i Sverige, Kypros og England.

Kundene omfatter alt fra større bedrifter som bl.a. Det Norske Veritas, Aker, Arne Blystad, OBOS, Awilco, Santander, Grieg Group, Agder Energi, BKK, Klaveness, Lyse Energi, Landkreditt, Odfjell, Wilh. Wilhelmsen, landets største kommuner som Bærum, Bergen, Trondheim, Stavanger og Ålesund og flere fylkeskommuner. I tillegg omfatter kundene de største investeringsselskapene, pensjonskasser og flere forsikringsselskaper. 

Escali har kontorer i Oslo og Bergen.