om oss

Om oss


Escali er et programvareselskap som utvikler løsninger innenfor finans-, treasury- og porteføljeforvaltning. Hovedproduktet er finanssystemet
Escali Financials - en komplett løsning innen Treasury-, Portefølje-, Likviditets- og Cash Management. I tillegg har selskapet utviklet systemene Escali Risk Manager (analyse og rapportering av finansiell risiko), Escali Data Manager (automatisk import / eksport av kurser, bankkonti, stamdata, transaksjoner og renter) samt Escali Supervision for tilsynsrapportering for pensjonskasser og forsikringsselskaper (PORT/FORT- rapportering, Solvency II).

Escali har også en egen SaaS-tjeneste, kalt Escali Online, som er en tjeneste for leveranse og drift av egne programvareløsninger i skyen. Denne tjenesten settes opp av vår underleverandør CloudSys og driftes på en Microsoft Azure platform av Microsoft.

Escali er Microsoft sertifisert partner og har også teknisk partnerskap med bl.a. Bloomberg, Thomson Reuters, Infront, Morningstar, Banqsoft og CloudSys.

Escali har vært aktiv i programvaremarkedet for finansielle løsninger siden 1999,  og har i dag rundt 130 installasjoner, hvilket som gjør Escali til den største aktøren i Skandinavia. De fleste kundene har hovedkontor i Norge, resten er basert i Sverige, Kypros og England.

Kundene omfatter alt fra offentlige virksomheter som Nærings- og fiskeridepartmentet, større bedrifter som bl.a. Det Norske Veritas, Eltek, Sintef, Arne Blystad, OBOS, Awilco, Santander, E-CO Energi, Grieg Group, Agder Energi, BKK, Klaveness, Lyse Energi, Landkreditt, Odfjell, Wilh. Wilhelmsen, landets største kommuner som Bærum, Bergen, Trondheim, Drammen, Stavanger, Haugesund, Ålesund og Tromsø og flere fylkeskommuner. I tillegg omfatter kundene de største investeringsselskapene, pensjonskasser og flere forsikringsselskaper. 

Escali har kontorer i Oslo og Bergen.