NYHETER

28 Jan 2010

Stavanger kommune utvider med treasury moduler

Stavanger kommune tar i bruk modulene for "Innlån" og "Rentederivater". Fra før benytter kommunen investeringsmodulene i Escali Financials.


15 Jan 2010

Escali News nr. 1 - 2010

I denne utgaven kan du lese om brukerundersøkelsen 09, kanskje årets ledende seminar innen kommunal finansforvaltning, priser og serviceplan for 2010.

Du kan dessuten lese om forskjellen mellom support og konsulentbistand, nye kunder, veksten i 2009 og hvordan systemutvikling og prioriteringer gjøres.

Last ned ved å trykke på bildet under:

11 Jan 2010

Nytt investeringsselskap velger Escali

Det nyetablerte investeringsselskapet, Mertoun Capital, med base i Kr. sand velger Escali Financials som porteføljesystem.

De tar i bruk både investeringsmodulene i Escali Financials, samt Escali Data Feeder. Installasjon og implementering vil finnes sted i løpet av januar/februar

Vi ønsker dem hjertelig velkommen som kunde.

11 Jan 2010

Ledig stilling

Ledig stilling
Vi søker etter en ambisiøs markedssekretær som har interesse for salg og markedsføring, men som ikke er redd for å ha sentralbordansvar.
 
Andre viktige arbeidsoppgaver blir ajourhold av vårt salgs- og kundeoppfølgingssystem, fakturering og annet forefallende arbeid i forbindelse med våre salgs- og markedsaktiviteter. En del kontorarbeid som f.eks. reisebestillinger, fakturakontroll og varemottak må også påregnes.
 
Utdanning innen markedsføring eller bedriftsøkonomi er en fordel, men ikke noe krav. Ellers forutsettes tilfredsstillende forståelse av Microsoft Office.
 
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, god pensjonsordning, årlige firmaturer og et godt miljø. Det er også gode muligheter for faglig utvikling.
 
Arbeidssted blir ved vårt hovedkontor i Bergen, med tiltredelse fortrinnsvis våren 2010.
 
Søknad med CV sendes på e-post til albert@escali.no innen den 1. februar 2010.

For nærmere informasjon om stillingen/selskapet kan vår salgs- og markedssjef, Albert Vedeler, kontaktes på tlf 55 52 77 73. Mer informasjon om selskapet finnes også på www.escali.no

Archive