NYHETER

20 May 2009

Ny avtale i Drammen

Marienlyst Eiendom har i dag besluttet å ta i bruk investeringsmodulene i Escali Financials. Vi ønsker vår tredje kunde i Drammen siden årsskiftet velkommen som kunde.

20 May 2009

Ny kunde: Santander

Ny kunde: Santander

Santander Consumer Bank AS - som inngår i Grupo Santander, en av verdens 5 største finansinstitusjoner - har denne uken signert avtale for bruk av innlånsmodulen i Escali Financials.

Implementeringen vil starte allerede neste uke og systemet skal benyttes til å administrere selskapets gjeld.

Santander Consumer Finance er blant de ledende i Europa innen bil- og forbruksfinansiering. Selskapet er representert i 14 land i Europa. Norden er definert som et satsningsområde.

Santander Consumer Bank AS driver virksomhet innen bilfinansiering (ELCON), kredittkort (Gebyrfri Visa og Santander Red) og forbrukslån (Lån fra Santander). Selskapet er ledende i Norge innen bilfinansiering med betydelig virksomhet i Sverige, Finland og Danmark.

Santander Consumer Bank AS har som mål å være et av de ledende selskaper i Norden. Selskapet har 370 ansatte i Norge, Sverige,Finland og Danmark og en forvaltningskapital på NOK 30 mrd.

14 May 2009

Gabler Wassum valgte Escali Financials

Selskapet skal benytte systemet for å rapportere avkastning og risiko, samt regnskapsføre transaksjoner for deres pensjonskassekunder.

Gabler Wassum er et selskap som leverer nøkkelferdige pensjonskasser og frittstående tjenester innen aktuar, pensjon og investeringsrådgivning.

Selskapet har rundt 30 pensjonskasser som kunder som totalt administrerer over 18 mrd NOK.