om oss

Escali er et programvareselskap som utvikler løsninger innenfor finans og forsikring. Produktene våre inkluderer Escali Supervision, som er en løsning for Solvens II og annen rapportering, samt finanssystemet Escali Financials. I tillegg har Escali utviklet systemene Escali Risk Manager (analyse av finansiell risiko) og Escali Data Manager (automatisk import/eksport av kurser, bankkonti, stamdata, transaksjoner og renter).

Escali har også en egen SaaS-tjeneste, kalt Escali Online, som er en tjeneste for leveranse av våre programvareløsninger i skyen. Denne tjenesten settes opp av vår underleverandør CloudSys og driftes på en Microsoft Azure-plattform av Microsoft.

Escali er en Microsoft-sertifisert partner og har også et teknisk partnerskap med bl.a. Bloomberg, Thomson Reuters, Infront, Morningstar og CloudSys.

Escali har vært aktiv i programvaremarkedet for finansforvaltning siden 1999, og har i dag rundt 130 installasjoner, hvilket gjør Escali til den største aktøren i Skandinavia. De fleste kundene har hovedkontor i Norge. Resten er basert i Sverige, Kypros og England.

Kundene omfatter mange norske forsikringsselskaper og pensjonskasser, samt større offentlige bedrifter, kommuner og fylkeskommuner.

Escali har kontorer i Oslo og Bergen.